Informatie

Wie zijn we?

Bouwbedrijf Deterink B.V. is al jarenlang een dynamische, professionele onderneming waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en uitbouw van woningen, alsmede in utiliteitsbouw.

Naast het bouwen of verbouwen van uw woning verzorgen wij tevens constructieberekeningen en complete bouwaanvragen / -vergunningen.

Een huis bouwen of verbouwen is een ingrijpende gebeurtenis, waarbij u het volste vertrouwen nodig heeft in uw aannemer. Om die reden staat de wens van de klant gedurende het gehele bouwproces voorop. Dit betekent dat u actief wordt betrokken bij het bouwproces vanaf het moment dat de vergunningen worden aangevraagd tot en met de oplevering van uw woning.

Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap bent u gegarandeerd van kwaliteit.
Wij zijn u graag van dienst!

Hoe gaan we te werk?

Maatwerk

Bouwbedrijf Deterink werkt uitsluitend met goed opgeleide en ervaren medewerkers. Wij leveren maatwerk, waarbij de wens van de klant te allen tijde voorop staat. Ons team is dan ook gericht op flexibiliteit, een brede inzetbaarheid en ervaring in verschillende specialismen.

Hoogwaardig en kwalitatief

De afgelopen jaren hebben wij laten zien hoogwaardige en kwalitatief goede projecten op te leveren. Wij hechten daarbij waarde aan tevreden medewerkers, want alleen met gemotiveerde medewerkers kunnen wij u dat extra stukje service bieden en zetten we ons voor de volle honderd procent in.

Samenwerking

Naast ons eigen team werken wij samen met veelal dezelfde onderaannemers. Door frequent samen te werken weten wij welke kwaliteit we in huis halen en kunnen we op efficiente wijze vakmanschap blijven garanderen.

Onze vaardigheden

Maatwerk 100%
Hoogwaardig en kwalitatief 100%
Efficient 100%
Flexibel 100%
Duurzaam 100%